Skype: Δωρεάν πρόγραμμα επικοινωνίας

0
Όνομα: Skype

Το Skype είναι μια δημοφιλής εφαρμογή, αφιερωμένη στις τηλεφωνικές επικοινωνίες μέσω Διαδικτύου η οποία διαθέτει υψηλής ποιότητας αναμετάδοσης.

Το λογισμικό διαθέτει λειτουργίες άμεσων μηνυμάτων τα οποία επιτρέπουν την αποστολή και λήψη κειμένου μεταξύ εσάς και οποιουδήποτε προσώπου στην λίστα επαφών σας. Και, αν αυτά δεν σας αρκούν, προσφέρει επίσης την δυνατότητα βίντεο κλήσεων χρησιμοποιώντας webcamera.

Επιπλέον το πρόγραμμα αυτό σας επιτρέπει να είστε σε επαφή με τους ανθρώπους που θέλετε, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό υπολογιστή σας. Με αυτόν τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να καλέσετε άλλους χρήστες της εφαρμογής και επιπλέον μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να επικοινωνήσετε (αφού προηγουμένως αγοράσετε μονάδες) με σταθερά ή κινητά τηλέφωνα.

Πέρα από τα παραπάνω, το Skype διαθέτει την επιλογή για αποστολή SMS μέσω του ίδιου περιβάλλοντος του. Το μόνο που χρειάζεστε για να απολαύσετε τα χαρακτηριστικά του είναι ένας λογαριασμός τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν στην επίσημα ιστοσελίδα.

Λόγω των δυνατοτήτων που προσφέρει, το Skype έχει γίνει ένας από τους κύριους τρόπους επικοινωνίας μέσω Διαδικτύου. Για το λόγο αυτό, όταν το κατεβάσετε, θα σας ανοίξει μια μεγάλη πόρτα σύνδεσης με τους φίλους, οικογένεια και γνωστούς σας.
Λειτουργικό σύστημα: XP, Vista, Windows 7,linux
Mέγεθος: 957 ΚΒ
Download: Download
Πηγή: Πηγή